Mitt namn är Madde och jag är en person som älskar att skapa med mina händer. Jag tror på att låta min lust och mitt hjärta guida mig i mitt arbete. Jag utforskar olika tekniker och uttryckssätt, men fokus ligger oftast på fritt broderi, fotografi, måleri, formgivning och ordkonst i form av poesi och debattinlägg.

Fritt broderi

Fritt broderi är en teknik som jag älskar att utforska. Det ger mig friheten att skapa både bilder och bruksföremål genom att använda nål och tråd för att skapa unika mönster och detaljer. Genom att blanda olika tyger, färger och texturer kan jag ge liv åt mina idéer och skapa verk som berättar mina historier.

Fotografi

Fotografi är en annan passion för mig. Genom linsen fångar jag ögonblick och stunder som berör mig. Jag utforskar olika teman och perspektiv för att skapa bilder som förmedlar känslor och budskap till betraktaren. Genom att leka med ljus, komposition och färg kan jag skapa visuella berättelser som tar människor med på en resa genom mina ögon.

Måleri

Måleri är ännu en uttrycksform som jag älskar att utforska. Med akrylfärg på duk kan jag uttrycka mina känslor och tankar genom färg och form. Jag experimenterar med olika tekniker och stilar för att skapa unika och personliga verk. Måleri ger mig möjligheten att uttrycka mig på ett mer abstrakt och intuitivt sätt, vilket gör att jag kan utforska nya dimensioner av min kreativitet.

Formgivning

Formgivning är också en del av mitt skapande. Genom att skapa funktionella och estetiskt tilltalande objekt kan jag förena mina kreativa visioner med användbarhet. Jag strävar efter att skapa föremål som inte bara är vackra att titta på, utan som också berör och berikar människors vardag.

Ordkonst

Ordkonst är en annan del av mitt arbete som jag brinner för. Jag skriver poesi, betraktelser och inlägg i debatten för att dela mina tankar och åsikter. Genom ord kan jag uttrycka mig på ett djupare plan och skapa en dialog med andra. Jag tror på kraften i ord och hur de kan påverka och inspirera människor.

Utöver mitt eget skapande är jag också passionerad när det kommer till att dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag ger kurser, workshops, föreläsningar och inspirationsdagar för både vuxna och barn. Jag vill inspirera och stödja andra i deras egna kreativa resor och dela med mig av de tekniker och tankar som har berikat mitt eget arbete.

Genom mitt arbete strävar jag efter att skapa en konstnärlig upplevelse som berör och engagerar människor. Jag vill skapa verk som kommunicerar med betraktaren och väcker känslor och tankar. Jag tror på konstens förmåga att skapa förändring och förmedla budskap som kan påverka samhället positivt.

För mig handlar mitt arbete inte bara om att skapa vackra objekt eller konstverk, det handlar om att skapa en upplevelse och en mening. Genom att följa min lust och mitt hjärta i mitt skapande kan jag skapa verk som är autentiska och personliga. Varje skapelse bär på en del av mig och mina erfarenheter, och det är det som gör det så meningsfullt för mig.

När jag ger kurser och workshops är mitt mål att inspirera och vägleda andra i deras kreativa resa. Jag vill hjälpa dem att hitta sin egen röst och sitt eget uttryckssätt. Att se människor upptäcka sin kreativa potential och känna glädjen i att skapa är otroligt givande för mig.

Genom att stanna upp och se världen med nya ögon kan vi hitta inspiration och upptäcka det vackra och unika i det som omger oss. Det handlar om att vara närvarande och öppen för upplevelser och möjligheter. Genom att stanna upp och se ordentligt kan vi hitta färger som vi tidigare inte märkt, budskap som berör oss, mönster som fångar vår fantasi och idéer som väcker vår kreativitet.

Jag uppmuntrar dig att göra detsamma. Stanna upp idag och ge dig själv tid att verkligen se det som omger dig. Det kan vara något så enkelt som en blomma som blommar i din trädgård, en konstnärlig graffitimålning på en grändvägg eller en intressant arkitektonisk detalj på en byggnad. Det kan vara en människa som du annars skulle ha passerat utan att lägga märke till, eller en känsla eller tanke som du tidigare har förbisett.

Genom att vara närvarande och uppmärksam på det som finns runt oss kan vi öppna upp för nya perspektiv och möjligheter. Vi kan hitta inspiration i de mest oväntade platserna och skapa en djupare förståelse för vår omvärld. Stanna upp och se idag, öppna ögonen och hjärtat, och låt dig bli överraskad och berörd av de skatter som finns inom räckhåll.

Jag önskar dig en riktigt fin dag fylld med upptäckter, kreativitet och nya perspektiv. Ta dig tid att stanna upp och se, och låt det berika ditt liv och ditt eget skapande.